Edith och Inga-Britt bloggar, om stora allvarliga saker.

Ni i klassen har ju redan hört om vår grund idé om vår folac relaterade projekt. Som ni förståt så är det en liten festival som vi tänkt arangera, där 2 av  de 3 punkterna inom folac blir belysta - Mänsikliga rättigheter och klimat/miljö. Musik ska blandas med workshops/föreläsningar, dans och utställningar av olika slag.
Det har hänt mycket sen dess att ni fick höra om vår lite grandiosa plan. Nu har vi tex få den där lilla knuffen som satt allt i rörelse. Vi talade nämligen med Zack från allmäna kursen och frågade om han kunde hjälpa oss med allt som vi inte riktigt har koll på, som finansiering, referenser och upplägg för det hela. Så nu har vi fått ett möte med Värmlnad Hardcores kontakt MBF, som troligen kan bli vår första referens.
Och det är väll där vi är just nu, i nått slags mellan stadie. I väntan på mötet, men i brist på saker vi själva kan ordna upp. Därför har vi nu börjat filma in en liten kortfilm, för att driva tiden. Tills vi vet vad nästa angreps vinkel på vår festival blir.
Kram kram från Sanni och Isabelle.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0