Lite bilder.


Utställning 23-24 feb

Snart är det dags för utställning och förberedelserna pågår för fullt. En vecka kvar och alla arbetar för att bli klara.
Vi ser fram emot en fin utställning!

Måleriprojekt

Har fortsatt med oljemålningen och känner att det börjar bli roligt. Ser fördelar med att det inte torkar så fort även om det samtidigt kan vara en nackdel.  Har ännu inte fastnat för akrylmålning på samma sätt. Har släppt loss på några stora akrylmålningar som försök men har inte riktigt fastnat för att jobba så. Fortsätter planeringen inför utställningen.

Inspiration

Vi har pratat en hel del om inspiration denna veckan. Jag har tänkt på det och kommit fram till... en hel del. Men till största delen är det minnen, vardagshändelser och upplevelser. Det kan vara mina egna eller andras. Senast idag, när vi pratade om den gamla limpan, det inspirerade mig. Såna saker får mig att vilja teckna.
En annan sak som inspirerar, är musik. Kan vara allt ifrån musikvideo, till vilka instrument som används, hur de används, taktarter, melodier, basgångar och vad man kan använda för att göra musik.
Följ länken och kolla möjligheterna att göra musik på gymmet. (Ledsen Karin, det är inte "Macho man.")
http://www.youtube.com/watch?v=M8CYXMTpJ-4
//Jenny

Inspiration denna vecka!

Jag måste nog säga att musikvideon som Helene visade i början av veckan inspirerade mig väldigt mycket. Den gjorde mig på bättre humör och allt, kanske kan lägga upp en länk här. Den är ganska brutal och konstig, är nog inte alla i smaken så titta om ni vågar.

http://www.youtube.com/watch?v=8Uee_mcxvrw
/Anna

RSS 2.0